Algemene Voorwaarden

www.kralenenkaarten.nl

ALGEMEEN
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarbij kralenenkaarten.nl  artikelen uit haar webwinkel levert aan koper. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen.

Door het plaatsen van een bestelling, geeft koper aan akkoord te gaan met de levering- en betalingsvoorwaarden van kralenenkaarten.nl, gevestigd te Groningen en ingeschreven onder kamer van koophandel nummer: 01170060. Op alle overeenkomsten gesloten met kralenenkaarten.nl is Nederlands Recht van toepassing.

PRIJZEN
Alle genoemde prijzen zijn vermeld in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

BETALING
Nadat koper een bestelling heeft geplaatst via kralenenkaarten.nl ontvangt koper per omgaande een  email met de orderbevestiging met daarin een overzicht van de door koper bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.

De betalingsmogelijkheden zijn: overschrijving en Ideal betaling.

Na bestelling overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL86ABNA 0581421183 t.n.v. B.H. van Voorthuizen Bernardies V.O.F. te Groningen, o.v.v. ordernummer.

Indien kralenenkaarten.nl binnen 7 dagen na bestelling nog geen betaling van koper heeft ontvangen, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd.

LEVERING
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Indien een langere levertijd wordt verwacht of als artikelen niet meer leverbaar zijn, zal de koper per email op de hoogte worden gebracht. Na ontvangst van de betaling wordt zo spoedig mogelijk tot levering overgegaan, in ieder geval binnen 5 werkdagen. gebruikelijke binnen 48 uur.

 

 

 

Verzendkosten / afhalen

 

Betalen bij Kralenenkaarten kan via.

Overboeking

ABN-AMRO rekening   NL86ABNA0581421183

Betaling via Ideal

En op halen

 

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

BRIEVENBUSPOST € 3.00

BESTELLING BOVEN € 30.00 WORDT GRATIS THUISBEZORGD

GEEN MINIMUM ORDER BEDRAG

 

 

VERZENDKOSTEN BELGIE

BRIEVENBUSPOST € 3.25

BESTELLING BOVEN € 35.00 WORDT GRATIS THUISBEZORGD

GEEN MINIMUM ORDER BEDRAG

 

Bestelling ophalen.

Het is mogelijk om de bestelling, op afspraak, op te halen. De producten dienen dan wel vooraf te worden betaald. U dient tijdens het bestelproces aan te geven dat u het product wilt komen afhalen wacht wel even met ophalen dat je een bevestigen mail terug heb gekregen.

 

 

 

Wij zijn niet altijd telefonisch bereikbaar, gelieve bij vragen en of opmerkingen te mailen!

Dank u voor uw begrip.

2bernarda@home.nl

 

 

Het streven is de producten elke dag te verzenden voor zes uur als de betaling binnen is dit is niet altijd mogelijk maar we doen ons best wel hier voor. Wanneer het product aan u verzonden is, ontvangt u hiervan bericht.

 

 

Een van de voordelen wanneer je bij Kralenenkaarten bestelt is dat we alles leveren uit voorraad. Zodra je betaling is ontvangen en verwerkt, wordt je bestelling dus meteen verzonden. In het algemeen wordt 98% van alle bestellingen direct uit voorraad geleverd.

 

 

RETOURZENDING
Iedere bestelling kan binnen 7 dagen na ontvangst retour worden gestuurd, nadat u eerst

Kralenenkaarten.nl  hiervan per email op de hoogte hebt gesteld. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Deze verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten, wordt binnen 30 dagen na ontvangst aan koper terugbetaald.

 

AANSPRAKELIJKHEID
kralenenkaarten.nl  is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Kralenenkaarten.nl is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen. Iedere aansprakelijkheid van kralenenkaarten.nl is beperkt tot het bedrag van de ter zake verzonden factuur.

ZET- EN DRUKFOUTEN
kralenenkaarten.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website.

PERSOONSGEGEVENS
De persoonsgegevens van de koper worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van kralenenkaarten.nl Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.

WIJZIGINGSRECHT
kralenenkaarten.nl behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

GESCHILLEN
Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zo goed mogelijk in onderling overleg opgelost. Kralenenkaarten.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van kralenenkaarten.nl.


Bernardies V.O.F. | Thedemastraat 53 | 9781 BG Bedum | KvK nr: 01170060 | BTW nr: NL821714843B01
Copyright © 2014-2016 Kralenenkaarten.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring